Παράγεται από επιλεγμένους ελαιώνες της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. Έχει λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα, χαμηλή οξύτητα και συνδυάζει την ισορροπημένη γεύση της Κορωνείκης ποικιλίας με το άρωμα φρεσκάδας του καρπού της πράσινης ελιάς. Αναδεικνύει κάθε πιάτο σας!
Χαρακτηριστικά
Περιοχή: Ημιορεινές περιοχές Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας
Ποικιλία: Κορωνέικη
Περίοδος συγκομιδής: Νοέμβριος
Έκθλιψη: Ψυχρή (κάτω από 27°C)
Συνδυασμοί: Συνοδεύει υπέροχα σαλάτες, βραστά ή ψητά λαχανικά και ψητό κρέας ή ψάρι.
Tip: Μην παραλείψετε να το γευτείτε με καψαλιστό ψωμί και ρίγανη!