Διάκριση για τα προϊόντα μας!

Διπλή βράβευση στην Nostalgaia!

Συμμετείχαμε για 1η φορά γενικότερα σε διαγωνισμό ποιότητας και ειδικότερα στον διαγωνισμό ποιότητας Ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, Specialist Awards by Gourmet Exhibition. Ανάμεσα σε πολλά εκλεκτά Ελληνικά προϊόντα, η Nostalgaia διακρίθηκε με 2 βραβεία ποιότητας!

Silver Award για το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Nostalgaia στην κατηγορία «Βιολογικό προϊόν» και Silver Award για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Nostalgaia στην κατηγορία «Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο»!

Μεγαλύτερη αξία στη διάκρισή της εταιρείας μας, δίνει το γεγονός ότι στα Specialist Awards η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται με ολιστική προσέγγιση του προϊόντος, από εμπεριστατωμένο και εξειδικευμένο πάνελ επιτροπής αποτελούμενο από γευσιγνώστες, καθηγητές, ερευνητές, σεφ, δημοσιογράφους γεύσης, θεωρητικούς γεύσης. Κάθε προϊόν αξιολογείται από 80 κριτές.

 

Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν για εμάς μια αναγνώριση της προσπάθειας μας από τους ειδικούς και μας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε να εμφιαλώνουμε με γνώμονα την άριστη ποιότητα.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Gourmet Exhibition για την διοργάνωση που έχει ως στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων και του Ελληνικού brand name.

Tags
Μετάβαση στο περιεχόμενο